Barnas trylle- og tullekunstner

Bursdagsshow

Tenk deg å få besøk av en ekte tryllekunstner hjemme i sin egen stue på bursdagen sin. Dette kan la seg realisere ved å engasjere Chriss Chrissell til deres datters eller sønns bursdagsselskap.

Chriss Chrissell opptrer i bursdag

Dette blir garantert bursdagens høydepunkt. Showet har en varighet på ca. 30 min. og det er tettpakket med både tryll og tull.

Det vil blant annet bli tryllet med levende dyr som barna får hilse på etter showet.

Bursdagsbarnet vil selvfølgelig få ekstra mye oppmerksomhet under showet. Bursdagsbarnet vil også få ta del i showet oppe på «scenen».

Showet avsluttes med at Chriss tryller frem en ekte tryllekanin som alle barna får hilse på.

Se hva tidligere kunder sier:

Hei Chriss
Takk for et veldig hyggelig show i går, guttene var kjempe fornøyde. Morsomt at gutta fikk ta så stor del i showet, dette kommer det til å bli snakket mye om fremover. Vi har allerede anbefalt deg videre.
hilsen Espen
Hei
Tusen takk for et flott trylleshow, barna var i ekstase! Dette glemmer de ikke med det første. Anbefaler deg helt klart videre :)
Hilsen Anniken
Hei Chriss:-)
Jeg vil bare sende deg en stor takk for et fantastisk trylleshow på min datter Annas bursdag i går:-) Ungene snakket masse om det, foreldre spurte og jeg anbefalte dette sterkt. Du var med på å gjøre denne dagen fantastisk og uforglemmelig. Hvis du holder på med dette i fremtiden også, tar jeg kontakt med deg ved en senere anledning. Hjertelig takk:-)
Mvh Tonje Elisabeth Toft
Hei,
Tusen takk for jobben i dag! Det var en utrolig flott oppvisning og ungene var utrolig fornøyde. Flere sa etterpå at det var helt utrolig - og jeg har også fått sms'er fra foreldre som forteller om barn som var i ekstase da de kom hjem:-) Anbefaler deg videre til til alle jeg kjenner :-)
Hilsen Irene
Trylleshowet var den store "snakkisen" på skolen i dag så da må vi vel si oss godt fornøyde:-)
Mvh Siv Ekrem
Hei igjen
Showet ditt var et populært samtaletema for barna i dag morges. Så opptredenen i går var virkelig en suksess:-)
Mvh
Ulrik
Hei,

Jeg har fått fantastiske tilbakemeldinger på showet du hadde for oss på lørdag; at du klarte å tilpasse deg alderen på barna og at vi ikke var så mange. Fantastisk moro! Vi vil gjerne bruke deg igjen senere, og anbefale deg til andre. Veldig, veldig vellykket.
Tusen takk!
Karen
Hei hei
Og takk for et kjempebra og morsomt show. Ungene storkoste seg og var veldig fornøyde.
Vi kommer garantert til å anbefale deg videre.
Mvh
Annette