Barnas trylle- og tullekunstner

Barneshow

Chriss kan også buktale

Chriss Chrissells barneshow er tettpakket med tryll og tull, mystikk og magi, hvor barna er engasjerte fra begynnelse til slutt. Her er det like mye moro for 3-åringen som for 10-åringen. Ja, til og med mamma og pappa morer seg under Chriss Chrissells trylleshow.

I sitt show har Chriss Chrissell med seg levende dyr. Både trylleduer og en ekte kanin, noe som er utrolig populært blant barna. Noen ganger har han også med seg andre dyr, som riktignok ikke er levende i utgangspunktet. Men i hendene til Chriss Chrissell blir de i høyeste grad levende - når han buktaler med dem.

Chriss gjør stor suksess blant de minste

Foruten å trylle å buktale, lager Chriss Chrissell også ballongfigurer av sine fargerike ballonger. Dette er også et populært innslag i forestillingen.

Chriss Chrissell har show som kan tilpasses alle typer arrangementer, alt fra bursdagsselskapet hjemme i stua til de største scener. Chriss Chrissell tar med seg eget lyd-, lys- og musikkanlegg ved behov.

Planlegger du et arrangement for barn? Ta kontakt med Chriss Chrissell for beste måte å dekke ditt underholdnings- behov.

Chriss Chrissell har en mengde samarbeidspartnere når det gjelder bla. juletrefester. Her kan han være behjelpelig med å skaffe til veie komplette «underholdningspakker».

Barna elsker Chriss Chrissell